Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel KOLUMBS, viesnīca

Hotel KOLUMBS, viesnīca

Kuršu iela 32, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 22019385
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts

Viesnīcas senā ēkas daļa, kura atspoguļo vēlo jūgendstilu un nacionālo romantiku, celta 1914. gadā pēc tā laika vadošā Liepājas arhitekta Paula Makss Berči projekta kā īres nams, jaunās ēkas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne, un šī ēkas daļa tika uzcelta 2006. gadā tieši viesnīcas vajadzībām.

Gaidām un esam gatavi uzņemt ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, izklaidei un atpūtai.

Esam priecīgi jums piedāvāt:

  • 30 mājīgus un komfortablus numuriņus, kuru iekārtojums un tīrības līmenis neliks jums vilties, bet dos iespēju labi atpūsties un justies kā mājās
  • restorānu, kurā kopā ar draugiem varēsiet aizmirst ikdienas steigu un rūpes
  • saunu ar hidromasāžas vannu
  • konferenču un semināru telpas ar patīkamu interjeru
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām SPA    Hidromasāžas vannas    Saunas Bāri    Biljards Aktīvā atpūta Tik un tā ... (Restorāni) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37843
Meklēšanas rezultātos parādīts : 934610

AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri