Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel KOLUMBS, viesnīca

Hotel KOLUMBS, viesnīca

Kuršu iela 32, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 22019385
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts

Viesnīcas senā ēkas daļa, kura atspoguļo vēlo jūgendstilu un nacionālo romantiku, celta 1914. gadā pēc tā laika vadošā Liepājas arhitekta Paula Makss Berči projekta kā īres nams, jaunās ēkas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne, un šī ēkas daļa tika uzcelta 2006. gadā tieši viesnīcas vajadzībām.

Gaidām un esam gatavi uzņemt ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, izklaidei un atpūtai.

Esam priecīgi jums piedāvāt:

  • 30 mājīgus un komfortablus numuriņus, kuru iekārtojums un tīrības līmenis neliks jums vilties, bet dos iespēju labi atpūsties un justies kā mājās
  • restorānu, kurā kopā ar draugiem varēsiet aizmirst ikdienas steigu un rūpes
  • saunu ar hidromasāžas vannu
  • konferenču un semināru telpas ar patīkamu interjeru
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām SPA    Hidromasāžas vannas    Saunas Bāri    Biljards Aktīvā atpūta Tik un tā ... (Restorāni) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37901
Meklēšanas rezultātos parādīts : 935776


Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Visi banneri