Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Garauši, atpūtas bāze

Garauši, atpūtas bāze

Vecbordzēni, Viskāļi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26567971
Juridiskais nosaukums : Z/S Vecbordzēni
Reģistrācijas numurs : 55401020261
Juridiskā adrese : "Vecbodzēni", Kokneses novads, Kokneses pagasts, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atrodamies pie paša Lobes ezera gandrīz vai Latvijas centrā. Piedāvājam 5 ha platībā - vietas atpūtai no pilsētas mūriem - klusā, svaigā, neskartā lauku vidē. Iznomājam 15 dažādas laivas makšķerēšanai un izklaidei, kā arī, tirgojam makšķerēšanas licences. Ir apgaismotas telšu un ugunskura vietas. Ir iespējama nakšņošana divās 4+3 vietīgās angļu stila mājiņās, ar ūdeni, virtuvi, plīti, gāzi, dušu, tualeti, radio. Auto novietne. Ir dažādas sporta un spēļu aktivitātes.

Ir iespējama nakšņošana dažāda lieluma un dažādām cenām, namiņos. Ar daļējām un pilnīgām labierīcībām. Diennaktī 10-20 EUR no 1 cilvēka.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAngļu tipa mājiņas (Naktsmītnes)10 - 20 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairāk      Telšu/Guļammaisu noma (Telšu noma) Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas1.5 - 3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 - 16 € Skatīt vairāk   No laipas (Makšķerēšana)3 € Skatīt vairāk   Ugunskura vietas (Piknika vietas)5 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Lobes ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākViesībām (Atpūtas un izklaides vietas)    Viesību telts, galdu noma (Telšu noma) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120683
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1035361


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri