Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzirnavu 90

Dzirnavu 90

Dzirnavu iela 86/88, Rīga, Latvija
(+371) 29516803
(+371) 67284954
(+371) 67011237

DO IT paneļi - risinājums mitrām telpām

26.05.2009
Iespaidos dalījās Juris Grauzdiņš
www.viss.lv
Viss mājaiViss par pirti

DO IT paneļu sistēma piemērota telpēm ar paaugstinētu mitrumu konstruktīvu elementu un visdažādāko dekoratīvo elementu izbūvei. Šī sistēma veiksmīgi izmantojama ne tikai komerciālās būvēs, bet arī privātmājās un dzīvokļos.

Paneļi ir viegli, ērti apstrādājami, un tos var uzstādīt pašu spēkiem. Par DO IT paneļu efektivitāti var pārliecināties kūrorta rehabilitācijas centra Jaunķemeri iemītnieki.

DO IT paneļi ir viegli un izturīgi. Viegli un bez speciālas apstrādes veicami apdares darbi - var špaktelēt un krāsot, aplīmēt ar dažāda veida flīzēm, tostarp liektām virsmām izmantot mozaīkas flīzes.

Paneļi savā starpā ir salīmējami, tādējādi iegūstot garu sienu. Ja loksnes izmērs ir par mazu, sienas augstumu var palielināt/pielīmējot trūkstošo daļu arī vertikālā virzienā. Attiecīgi veidojas pietiekami plāna siena, kas neaizņem daudz vietas, un ekonomiski tiek izmantota telpa.

turpināt lasīt ...

Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Visi banneri