Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Krišjāņa Valdemāra iela 149 - 310, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67391722
(+371) 29473251 - mob.tel.
(+371) 67383721
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
SIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu: 1) Projekta ideju un projekta pieteikumu izvērtēšana, piemērojot tos noteiktajām prioritātēm un aktivitātēm ES struktūrfondu finansējuma saņemšanai 2) Projektu pieteicēju un īstenotāju konsultēšana ( projektu caurskatīšana, labošana, precizēšana ) 3) Projektu izstrāde un sagatavošana iesniegšanai pirmā līmeņa starpniekinstitūcijās (IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) struktūrfondu finansējuma saņemšanai 4) Iesniegto projektu pieteikumu saskaņošana ar pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām ( IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) 5) īstenojamo ES struktūrfondu līdzfinansēto projektu finanšu vadība - finanšu uzraudzība un kontrole 6) Projektu īstenošanas( progresa ) ziņojumu un prognožu sagatavošana, kā arī finanšu pieprasījumu sagatavošana un iesniegšana 7) Projektu finanšu līgumu grozījumu sagatavošana un iesniegšana saskaņošanai 8) Sadarbība ar finanšu institūcijām projektu īstenošanas laikā. SIA Indigo Line izstrādā projektus mazajiem, mikrouzņēmumiem un zemnieku saimniecībām, ES finansējuma saņemšanai: jaunu uzņēmumu radīšanai un esošo uzņēmumu attīstībai (piem. kokzāģētavām un jaunu darba vietu nodrošināšana, vienkāršotā rekonstrukcija, jaunu tehnoloģiju iegāde utt.) 9)Sia Indigo Line nodrošina Mentora pakalpojumus. 10)Sia Indigo Line sniedz finanšu kosultācijas un piedāvā izvietot ilgtermiņa investīcijas dažādos reālos projektos.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProjektu, biznesa plānu izstrāde Eiropas Savienības struktūrfondi    Finansu, biznesa konsultācijas Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Grāmatvedības konsultācijas Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59049
Meklēšanas rezultātos parādīts : 229110


Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Visi banneri