Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Annas, viesību māja

Annas, viesību māja

Annas, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29636383
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

 Viesību un atpūtas māja „Annas” atrodas klusā ainaviskā vietā Ādažos liela dīķa ielokā ar plašu apzaļumotu apkārni. Tikai 22 km no Rīgas un Jūs baudīsiet klusumu, mieru un labsajūtu.

Jaunā 2.stāvu guļbaļķu ēka ar romantiski mājīgu interjeru, piedāvā telpas ģimenes un draugu svinībām, kāzām, darba kolektīvu pasākumiem, izlaidumiem, bērnu ballītēm.

Jūsu rīcībā romantiska kamīnzāle- ērta gan šauram ģimenes, draugu lokam, gan kompānijām līdz 40personām.( vasaras sezonā arī vairāk)

Pēc izkarsēšanās īstā ar malku kurinātā liepas koka pirtī varēsiet atveldzēties dīķī vai izbaudīt neaizmirstamas sajūtas āra peldei apkurināmā koka kubulā .

Jaukas pasēdēšanas lapenē ar dārza kamīnu un skatu uz dīķi, priežu audzi un lauku ainavu būs īpašs baudījums ikvienā pasākumā.

Bērnu priekam piedāvājam šūpoles, smilšukasti ar piederumiem, dārza mēbeles.

Piedāvājam divus 2-vietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni. Ideāli piemēroti jaunlaulātajiem un ģimenēm ar bērniem.

Papildus- 5 atsevišķas gultas un 12 vietas uz matračiem ar segām un spilveniem.


Piedāvājam:

  • rīkot svinības, kāzas, pasākumus 1.stāva kamīnzālē līdz 40 personām.( vasaras periodā iespējams vairāk)
  • baudīt pirts priekus ar malku kurinātā liepas koka pirtī
  • atsvaidzinošu peldi dīķī ar laipu
  • iegremdēšanos apsildāmā koka kubulā zem klajas debess
  • mājīgu lapeni ar dārza kamīnu un grila piederumiem
  • šūpoles, dārza mēbeles, smilšu kasti ar piederumiem.
  • plašu, apzaļumotu apkārtni dažādām aktivitātēm ,spēlēm, pastaigām.
  • 2- divvietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni,
  • 5 atsevišķas gultas un 12 guļvietas uz matračiem ar segām, spilveniem-

Pasākumu veiksmīgai norisei jūsu rīcībā būs

  • mūzikas centrs, CD, MP3
  • karaoke
  • labiekārtota virtuve ar traukiem,
  • galdu klāšana un noformēšana, apkalpošana
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesību māja Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSvinības un pasākumi bērniem Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90143
Meklēšanas rezultātos parādīts : 955093


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Visi banneri