Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Policāna A. IU

Brīvības iela 289, Jēkabpils, Latvija
(+371) 65233942
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6186
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34002
Skatīt arī katalogā : Autoserviss un auto remonts


Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Visi banneri