Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gungas, viesu nams

Gungas, viesu nams

Gungas, Divezeri, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29482255
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Etnogrāfiskais viesu nams Gungas ir unikāla atpūtas vieta Latvijā. Priežu mežu ielokā, Dūņezera krastā atrodas piecas autentiskas un vēsturiskas īsteni latviskas guļbaļķu mājas no 19. gadsimta, kuras atvestas no dažādiem Latvijas novadiem. Šeit savienojas Latvijas senatnīgais šarms ar mūsdienu komfortu. Šeit, idilliska miera un klusuma ieskāvumā dabas azotē iespējams baudīt mierpilnu atpūtu.


Gungas ir piemērotas svinībām un atpūtai jebkurā gadalaikā, jebkurā kompānijā, īpašus dzīves notikumus svinot. Laipni uzņemsim viesus atpūtai ģimenes un draugu lokā, kāzas, kā arī seminārus un korporatīvus pasākumus.  Mēs aicinām Gungās svinēt arī godus un latviskās gadskārtas etnogrāfiskā stilā ar folkloras tradīcijām.

Visu informāciju par viesu namu Gungas un cenām atradīsiet mūsu mājas lapā https://gungas.lv


Gungas jūs atradīsiet Ādažu novadā, aptuveni 30 km attālumā no Rīgas centra un aptuveni 10 km attālumā no jūras.

Gungas ir vieta, kur apstājas laiks.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGodu un Laivu mājas (Banketu zāles un telpas svinībām)70 - 450 € Skatīt vairākPīlādži māja (Viesu nami)50 - 200 € Skatīt vairākKadiķi māja (Viesu nami)40 - 210 € Skatīt vairākEglītes māja (Viesu nami)70 - 230 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākPirts (Lauku sētas)70 - 80 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 323928
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856663

Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Visi banneri