Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Copes, viesu nams

Copes, viesu nams

Copes, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 22000099
(+371) 67189014
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Copes skaistā vietā blakus Ezeram, Suntažu rajonā netālu no Mālpils, 58 km no Rīgas Piedāvā: Telpas kur nosvinēt kāzas, jubilejas vai uzrīkot sporta svētkus, konferences un seminārus. Banketa zāle 80 un vairāk cilvēkiem Labiekārtotas istabiņas līdz 60 cilvēkiem. Ir pirts un baseins. Ir laivas un katamarāni. Iespējama ēdināšana. Darba dienās piedāvājam izīrēt atsevišķus numuriņus. Demokrātiskas cenas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākPirtis15 - 200 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami1200 € Skatīt vairāk   Dažādi numuri       2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      Ģimenes numuri Skatīt vairākIzbraucieni ar laivām Skatīt vairākIzbraucueni ar ūdenskatamarāniem (Katamarānu noma, īre) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Basketbola grozs Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 302120
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1388117


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Visi banneri