Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Braslas ezerala

Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija
 
VissPiedāvājumi
Apraksts
Saukta arī: Vējiņu Ezerala. Braslas labajā krastā apm. 0,5 km augšpus Vējiņu bijušā cūku kompleksa un apm. 4 km lejpus Straupes. Šajā vietā Braslas krastā ir vairākas lielas kritenes smilšakmeņos (Elles bedres). Ala ar lielākajiem pazemes ezeriem Latvijā. Atrakta 1985.gadā. Alas ieeja šaura, no kritenes, bet pazemes telpas ar ezeriem ievērojamas. Ezeralas l = 48 m. Lielākā ezera S ~ 30 kv.m, l = 14 m, telpas griestu augstums virs ezera - 3 m, bet ezera dziļums vienā malā pārsniedz 3 m. Šaura 5 m gara eja savieno šo ezeru ar otru, kura S ~ 15 kv.m. Aiz otrā ezera pazemē sniedzas vēl viena šaura eja. Ūdens līmenis pazemes ezeros novērots visai atšķirīgs - atkarībā no virszemes nokrišņu ieplūšanas alā, kā arī gruntsūdeņu līmeņa. Kopš 2003.g. vasaras ūdens daudzums ezeros stipri samazinājies. Iespējams, patreizējā Ezerala ir tikai daļa no kādreiz eksistējušā krietni lielākā pazemes labirinta. Alā ieeja par maksu. Zemes īpašnieki: Melita un Andis Muižnieki, tel.9354189.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAlas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10992
Meklēšanas rezultātos parādīts : 45825


Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Visi banneri