Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

Lielās lapas, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 26611111
Juridiskais nosaukums : Pif Paf SIA
Reģistrācijas numurs : 50003785111
Juridiskā adrese : Strautu ilea 23, Ogre, LV- 5001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Peintbols (angļu val. „paintball” – krāsu bumba) ir sporta spēle, kurā spēlētāji apbruņojušies ar saspiestu gaisu darbināmiem ieročiem un kā munīciju izmantojot ar krāsu pildītas bumbiņas mēģina sašaut pretiniekus. Ja spēlētājam trāpa ar bumbiņu, tas skaitās nošauts un spēlētājam jāatstāj laukums līdz nākamajai spēlei.

Peintbola parkā „PIF PAF” Tev būs lieliska, neaizmirstama izklaide kopā ar komandas biedriem - draugiem, radiem, kolēģiem, skolas biedriem un citiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Peintbols Skatīt vairāk   Ciemats (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ierakumu laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Auto laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Viesuļvētra (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ģērbtuves Telšu vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60292
Meklēšanas rezultātos parādīts : 614278


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Visi banneri