Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņi, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29243392 - Māris
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņkrasti”.

Esam izveidojuši jaunu veselības uzlabošanas vietu, lai veicinātu Jūsu veselību un pilnvērtīgu atpūtu. Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņi”.

Atrodamies ciematā ar īpašu šarmu – Engures pagasta Bērzciemā, tikai divu minūšu attālumā no Rīgas jūras līča piekrastes, Engures dabas parka teritorijā.

Mūsu draudzīgā un profesionālā komanda palīdzēs jums uzlabot savu pašsajūtu un veselību, kā arī ievedīs aktīvās atpūtas pasaulē.

Pie mums jūs varēsiet izbaudīt kādu no sev piemērotākajām veselības veicināšanas programmām: Nedēļas nogales programma, Piecu dienu programma vai Nedēļas programma.

Mūsu vērtības: individuāla pieeja, draudzīga un profesionāla komanda, relaksējoša apkārtējā vide.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk      Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākPirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pludmales Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Vasaras nometnes Skatīt vairākAktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairākFizioterapija, fizioterapeiti Skatīt vairāk   Biljards Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Restorāni Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākVingrošana, vingrošanas nodarbības Tenisa korti Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākDžakuzi SUP dēļu noma, īre Galda kērlings Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 224277
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1619257


Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Visi banneri