Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ligas, viesu nams

Ligas, viesu nams

Līgas, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 29969500
(+371) 26552151
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vēlaties labi atpūsties, nosvinēt jubileju, vai kāzas ?

Tad šeit ir īstā vieta. Viesu namiņā „Līgas” Esam padomājuši par Jūsu ērtībām līdz pēdējam sīkumam. Ja būsiet divatā-neaizmirstams vakars Jums būs jaukā kamīnzālē. Ja plānojas lielāks „tusiņš”, varam uzņemt līdz pat 100 cilvēkiem un arī izguldīt.

Atsvaidzinošs baseins, slapjā pirts, dīķis, izcila mūzika, perfekti aprīkota virtuve-viss Jūsu ērtībām. Iepriekš saskaņojot varam uzklāt Jums auksto/silto galdu viesībām.Plašas telpas semināriem.

Svētdienās-Ceturtdienās cenas ir īpaši saulainas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Jaunā pāra istaba (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairākNojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairākAtrakcija uz batutiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 253492
Meklēšanas rezultātos parādīts : 984377


Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Visi banneri