Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dobeles pils

Dobeles pils

Brīvības iela 2c, Dobele, Dobeles novads, Latvija, LV-3701
(+371) 22027275 - Dobeles Pils kase
(+371) 28011880 - Dobeles Pils gids
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

2002. gadā ar Dobeles pilsētas domes atbalstu tika uzsākta Dobeles pilsdrupu konservācija. 2018. gadā trīs Zemgales pašvaldības – Jelgava, Dobele un Bauska -, piesaistot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, sāka īstenot kopīgu kultūrvēsturiskā mantojuma atjaunošanas projektu – „Nozīmīga kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana un attīstība kultūras tūrisma piedāvājuma pilnveidošanai Zemgales reģionā". Tā ietvaros pārbūvi piedzīvojusi Dobeles Livonijas ordeņa pils kapela, kā arī pils laukuma teritorija.

Pārbūvētā kapelas ēka ir nodota ekspluatācijā 2020. gadā, un kļuvusi par daudzfunkcionālu, kultūras, amatniecības un tūrisma attīstības centru ar nosaukumu Dobeles Pils.

No 2021. gada augusta Dobeles Pils ir pieejama apmeklētājiem.

Sniegto pakalpojumu apraksts

Pils ekspozīcijas apskate gida pavadībā (LV, RU, ENG), grupa 15-25 personām, ilgums 40 min - 1 h;
Pils ekspozīcijas apskate un ekskursija pa pils pagalmu gida pavadībā (LV, RU, ENG, grupa 15-25 personas, ilgums līdz 1,5 h);
Kultūrizglītojošas muzejpedagoģiskās programmas, radošās darbnīcas, meistarklases, tematiskās ekskursijas (LV, RU, ENG grupai no 10 personām).
Telpu izmantošana:
Visa Pils līdz 60 personām ar konferences aprīkojumu (Pils slēgta apmeklētājiem);
Laulību reģistrācija ar viesiem līdz 90 personām (Pils tiek slēgta apmeklētājiem).

Kāzu rīkošanas pakalpojumi:
Svinīga laulību reģistrācija Lielajā zālē, kādā no piedāvātajām tematikām un/vai teatralizētu ekskursiju pa Pili 90 personām (Pils slēgta apmklētājiem)
Pagalma noma laulību ceremonijai (līdz 100 personām).

Ieejas maksa pilī:

Pieaugušajiem - 5.00 EUR

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar 3. grupas invaliditāti - 3.00 EUR

Pirmsskolas vecuma bērniem, 1. un 2 grupas invalīdiem un to pavadonim ieeja bez maksas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViduslaiku pilis
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17080
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42981


Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Visi banneri