Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Papes Čakstes, viesu māja

Papes Čakstes, viesu māja

Čakstes, 3 - 10 ккомна, 3. stāvs, Pape, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3477
(+371) 26402386
(+370) 65790213
Juridiskais nosaukums : Papes Čakstes
Reģistrācijas numurs : 42103029021
Juridiskā adrese : Rucavas novads
Banka : AB DnB NORD bankas AGBLLT2X
Konta numurs : LV48RIKO0002013011917
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tūristu nometnes vai viesu nams "Papes Čakstes" atrodas teritorijā, Latvijas Republikas, Liepājas rajons, Rucavas novads, ciematā pāvestu. Tūrisma centrs, kas atrodas vienā no skaistākajām vietām, no ornitoloģijas rezerves Latvijas abās pusēs, kas ir ezers (300m.) un Baltijas jūras (250m.)

Naktsmītnes 2, 3 un 4-vietīgas istabas ir 30-60 €, un pārtikas atbilstoši izvēlnē. Jūsu izvēles - 10 Istabas: 5 no tām ar visām ērtībām, citu 5 - ar kopumā. Atlaides, kas uzturas ilgāk par 3 naktis no 5 līdz 20%.

Rezervējot sēdvietas iepriekš - 30 - 100% no avansa. Atrunas var veikt tikai pēc tam, priekšapmaksa būs!

Konts DnB NORD Latvija Liepājas filiāle LV48RIKO0002013011917

Lai samazinātu meklēšanas laiku tūrisma bāzi, administrācija piedāvā savus pakalpojumus. Atpūtnieki iepriekš, norādot apmeklējuma, nāk jebkurus pārvadājumus Palangā, Lietuvā, un Liepājā, Latvijā, un aicinājumu uz pamatnes pa tālruni:

+370 657 90213 (direktors).
+370 672 96396
+371 26402386

30-40 minūšu laikā pēc tam, kad jūs ieradīsieties auto.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas30 - 60 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Papes ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Pludmales Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Medības un makšķerēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 176227
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1367553


Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Visi banneri