Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pokaiņu mežs

Pokaiņu mežs

Senpokaiņi, Naudītes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3724
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pokaiņu mežs ir ainaviski daudzveidīga un gleznaina vieta ar stāviem pakalniem, dziļām ielejām un skaistiem dabasskatiem jebkurā gadalaikā.
Tas atrodas 14 kilometru attālumā no Dobeles, braucot Īles virzienā un ir pievilcīgs, kā arī neparasts tūrisma objekts dažādu nostāstu dēļ.
Pokaiņu mežā apskatāmi dažāda izmēra akmeņu krāvumi, kuru īpatnējie sakopojumi atrodas lielākās un mazākās grupās, akmens upēs, kaudzēs un valnīšos. Daudzi akmeņi un to krāvumi gan sava  interesantā izskata, gan savdabīgā  izvietojuma dēļ, ir iemantojuši nosaukumus. Mežā Jūs atradīsiet  Mātes, Tēva, Nameja, Lieldienu, Līgavas un daudzus citus lielākus un mazākus akmeņus un to krāvumus. Tik liela dažādu izmēru un formu akmeņu koncentrācija vienuviet rada patiesi neparastu iespaidu, kas daudziem šīs vietas apmeklētājiem liek sajust savdabīgus enerģijas strāvojumus.
Pokaiņu mežā ir izveidotas pastaigu takas 15 km garumā, kur ikviens interesents var izvēlēties savu tematisko pastaigu: “Veselības taka” veidota no dažādu koku sugu bluķīšiem spēka zīmju veidā, “Gadskārtu vārtu taka” iepazīstina ar latviešu gadskārtām, bet “Zodiaka aplis” aicina iepazīt pašam sevi.

Iesakām uzvilkt ērtus apavus, jo takas ved pa ļoti paugurainu apvidu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvētvietas Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairākPiknika vietas Dabas takas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22642
Meklēšanas rezultātos parādīts : 190743


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Visi banneri