Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mucenieki, brīvdienu māja

Mucenieki, brīvdienu māja

Mucenieki, Salas pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2105
(+371) 29179533 - - (371) 2923-59-16
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts
Brīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana. Masāžas pakalpojumi : * Klasiskā masāža * Anticelulīta masāža * Karsto akmeņu masāža * Medus masāža * Šokolādes masāža * Vitamīnu masāža * Dūņu masāža * Klasiskā ārstnieciskā masāža uc. Pirts procedūras : * Sildīšanās uz lāvas trīs reizes * Pēršanās ar zāļu slotiņām * Pīlings * Relaksējošā masāža izmantojot dabas produktus * Īpašā pirts tēja ar medu * Glāze svaigi spiestas sulas Organisma attīrīšana : * Individuāla pieeja katram klientam * Organismu attīroša diēta, izmantojot tikai ekaloģiski tīri audzētus produktus * Masāžas ar dabīgajām eļļām, vai pēc individuālas programmas * Anticelulīta masāža * Pastaigas svaigā gaisā vai aktivitātes atbilstoši sezonai * Vingrinājumi, meditācijas
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Pirtnieku pakalpojumi Skatīt vairāk   SPA       Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Laivu noma, īre15 €    Peldvietas50 €    Atpūta pie upēm       Atpūta pie Lielupes    Makšķerēšana Naktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas60 - 120 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 160956
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1386995


Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Visi banneri