Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pūdnīku skūla, keramika

Pūdnīku skūla, keramika

Akminīši, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4622
(+371) 26695877 - Evalds Vasilevskis
(+371) 29106193 - Staņislavs Viļums
(+371) 29466372 - Aivars Ušpelis
(+371) 26462413 - Ilmārs Vecelis
(+371) 29241488 - Lilija Zeiļa
(+371) 29239368 - Aiga Dātava
(+371) 20207533 - Valentīns Petjko

TĀ TAPA PŪDNĪKU SKŪLA

01.08.2003
Evalds Vasilevskis
Amatnieki

Mans dialogs ar mālu sāka veidoties "Latvijas keramikā" 1976. gadā. Togad liktenis mani saveda ar Jāni Pujātu. Viņš kļuva par manu skolotāju.
Latgales keramikas studija, ko nodibināja J. Pujāts Rēzeknē, mums, jaunajiem, kļuva par skolu. Viņa vadībā auga mūsu varēšana un no šīs studijas izveidojās jauno keramiķu paaudze, kurai bija jāsaglābj Latgales keramika.

Lielas nākotnes cerības saistījām ar Latgales keramikas izstādi Maskavā 1982. gadā. To Jānis Pujāts bija izcīnījis un šī izstāde tika pieskaņota starptautiskajam mākslas kritiķu un zinātnieku simpozijam. Savas korekcijas izstādes norisē ieviesa Rēzeknes kompartijas komiteja un kultūras nodaļa, kā ari Latvijas mākslinieku savienība. Mums bija jācīnās lai tiktu uz Maskavu apskatīt šo lielāko keramikas izstādi pēc 2. pasaules kara. Es biju to starpā, kuriem nebija vēlams tur atrasties pašiem.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Visi banneri