Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Valmieras iela 34, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67294126 - Veikals
(+371) 29420605 - Ražotne
(+371) 29485766 - Direktors
(+371) 27066448 - Veikals mob. tālr.
(+371) 67294126
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Parketa ražošanas firma “Bēnes Ozoli” atrodas Dobeles rajona Bēnē. Tā dibināta 1995. gadā, bet firmas vēsturi mēs saistām ar daudz senāku pagātni - 1974. gadu, jo esam pārņēmuši labākās tradīcijas un pieredzi no kādreizējās parketa ražotnes Bēnē, kas toreiz bija bijušās Jelgavas MRS (Mežrūpniecības saimniecības) paspārnē. Šo pieredzi nepārtraukti papildinot, mērķtiecīgi pilnveidojot tehnoloģiju un sekojot mūsdienu kvalitātes prasībām, esam guvuši teicamus rezultātus. Mūsu parkets ar “Bēnes Ozoli” marku ir pazīstams un pieprasīts vietējā tirgū, kā arī atzinīgi novērtēts Eiropā. Ražotnes produkcijas veikals "PARKETS", atrodas Rīgā, Valmieras ielā 34
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Durvis un logi Skatīt vairāk   Grīdas segumi Skatīt vairāk      Dabīgais koka parkets Skatīt vairāk         Oša parkets Skatīt vairāk         Ozola parkets Skatīt vairāk         Grīdlīstes Skatīt vairāk         Dēļu parkets Skatīt vairāk      Parketa mozaīkas Skatīt vairāk   Palīgmateriāli parketa ieklāšanai Skatīt vairāk      Parketa lakas       Eļļas grīdu apdarei
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57219
Meklēšanas rezultātos parādīts : 753789


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri