Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aknīstes novada pašvaldība

Aknīstes novada pašvaldība

Skolas iela 7, Aknīste, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5208
(+371) 65237750
(+371) 65237750
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPašvaldības
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6674
Meklēšanas rezultātos parādīts : 57881
Skatīt arī katalogā : Pašvaldības


CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Visi banneri