Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mēs esam epilskalns dzijas.

Adīšana - vienam tas ir hobijs, otram darbs, vēl kādam miera piepildījums. Cilpiņa pēc cilpiņas un top jauns apģērbs - zeķe, šalle, cepure, džemperis un tas ir tavs, tikai tev vienīgai/vienīgajam kaut kas īpašs un neatkārtojams.

Es pati adu jau kopš bērnības, atceros, kā vecāmāte, mana Acīte, tā es viņu mēdzu saukt, mācīja man adīt pirmos paraudziņus, tad jau tapa pirmā šalle lellei, tad man, pēc tam zeķes, cimdi līdz pirmajam džemperim, par ko es biju ļoti lepna. Un tā nav tikai adīšana, bet tās ir arī atmiņas. Tās ir atmiņas arī par to, kā tika piepildīta pūra lāde ar adītām zeķēm un pirmiem cimdiņiem meitenēm.

Gadiem ejot, adīšanai palika mazāk laika, bet dzija manā dzīvē ienāca jaunā veidolā, es to sāku tirgot un tagad dzijas veikals ir izaudzis par manu sirds lietu, kurā ieguldu savu darbu, enerģiju, meklējot jaunumus, piepildot plauktus aizvien vairāk un vairāk un, radot interesi par adīšanu arī citos.

Tā kā neesam dzijas veikals Rīgā, esam radījuši iespēju iegriezties mūsu dzijas pasaulē epilskalns dzijās internetā. Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem, palīdzēsim atrast sev piemērotāko kamoliņu un krāsu. Ienāc mūsu e-veikals un uzsāc savu draudzību ar mums.

Es izveidoju savu atmiņu stāstu, veido arī Tu un droši padalies ar to mūsu blogā, piepildīsim savu grozu ne tikai ar kamoliņiem, bet arī ar atmiņām.

Ar mīlestību Ilga.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas    Zeķu dzijas    Vilnas dzijas    Alapka dzijas    Angoras dzijas    Mohēras dzijas    Kokvilnas dzijas    Makramē dzijas    Dzijas bērniem    Turcijas dzijas    Raibas dzijas    Pašraksta dzijas    Akrila dzijas    Merīno dzijas Šūšanas un rokdarbu piederumi    Adīšanas piederumi Preces dārzam    Sēklas    Sīpolpuķes    Puķu podi    Minerālmēsli    Istrumenti dārzam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10434
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33392


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Visi banneri