Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Berģu Placis, SIA

Berģu Placis, SIA

Internetveikals, Rožu prospekts 46, Berģi, Garkalnes novads, Latvija, LV-1024
(+371) 67994553
(+371) 67994553
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliGrants, smilts, akmens ieguve   Šķembas   Smiltis   Grants   Melnzeme      Dārza melnzeme   Kūdra      Kūdras substrāti      Kūdra rododendriemKonteineri   Saliekamie konteineri   Metāla saliekamie konteineriTualetes   Biotualetes   Kabatas pisuāri   Portatīvie pisuāri   Portatīvās tualetes   Mobilās tualetes   Ekoloģiskās tualetes   Autonomās tualetes transportlīdzekļiem   Kompostēšanas tualetes   Šķidrumi tualetēm      Ķīmiskie līdzekļi tualetēm      Bioloģiskie līdzekļi tualetēm   Biotualešu tenti   Somas portatīvajām tualetēm    Paliktnis biotualetei ar roku balstiem (Paliktņi biotualetēm)   Pārģērbšanās tentiBioloģiskie preparāti   Bioloģiskie līdzekļi kanalizācijai   Bio preperāti notekūdeņu bioloģiskai attīrīšanaiMizu mulča   Priežu mizu mulčaMēslojums   Kūtsmēslu granulas   Universālais augu mēslojums   Organiskie substrātiAugsne vasaras puķēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22976
Meklēšanas rezultātos parādīts : 412262
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali


Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Visi banneri