Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Papīrs, veikals

Rīgas iela 18, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64120511
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKancelejas preces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5930
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26601
Skatīt arī katalogā : Kancelejas preces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Visi banneri