Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

S & L Elektroniks, SIA, veikals

Imantas iela 23, Daugavpils, Latvija
(+371) 65422159
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Visi banneri