Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RD Electronics, veikals

RD Electronics, veikals

Cietokšņa iela 60, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 26462717
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16543
Meklēšanas rezultātos parādīts : 87614
Skatīt arī katalogā : Sadzīves tehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Visi banneri