Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Džūkstes baznīcas drupas

Džūkstes baznīcas drupas

Džūkste, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 63145252
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Džūkstes baznīca dibināta 1567.gadā pēc tam, kad Kurzemes hercogs Gethards Ketlers uzsāka Kurzemes baznīcu sakārtošanu. Mūra ēka bijusi uzcelta 1689.gadā no laukakmeņiem. Ēkai bijis sarkans kārniņu jumts. Arī tornis celts no laukakmeņiem un kaļķa ar sarkanu kārniņu jumtu.

Baznīca bijusi vairākkārt pārbūvēta. 1899.gadā tā ieguvusi jaunu, augstu un slaidu torņa noslēgumu, kas pilnībā izmainījis celtnes sākotnējo ārējo veidolu. Vēl 1932.gadā baznīca izremontēta, taču Otrā pasaules kara beigās tā tika pilnībā nopostīta. No baznīcas saglabājušās tikai drupas. Draudze ir pasūtījusi jaunas baznīcas projektu un veic tās celtniecību.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas drupas Baznīcas, dievnami
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6471
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34152


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Visi banneri