Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kalsnavas pagasta padome

Pārupes iela 2, Jaunkalsnava, Kalsnavas pagasts, Madonas novads, Latvija
(+371) 64837541
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPašvaldības

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6617
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23307
Skatīt arī katalogā : Pašvaldības


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Visi banneri