Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jesemčika A., zvērināts revidents

Svētes iela 18, Jelgava, Latvija
(+371) 29173223
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresUzņēmuma revīzīja, audits

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5706
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23520
Skatīt arī katalogā : Uzņēmuma revīzīja, audits


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Visi banneri