Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

JLD, labiekārtošana, apzaļumošana

Viestura iela 6, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 29424212 - Valdes priekšsēdētājs
(+371) 67754164
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavasStādaudzētavasDārza centrs LIELUPE (Dārza preču tirdzniecība)Labiekārtošana, apzaļumošana   Teritorijas labiekārtošana   Ainavu arhitektūra, dizains      Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana   Apstādījumi   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana   Jumta dārzi, japāņu dārzi, akmensdārzi   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide   Grunts izstrādes darbi   Krastu, nogāžu veidošana, stiprināšana   Ceļu un laukumu ierīkošana, bruģēšana (Ceļu, ielu, stāvlaukumu projektēšana)   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana   Koku un krūmu zāģēšana   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi   Žogi, sētas      Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, servissTransporta pakalpojumi   Traktortehnikas nomaTeritoriju uzkopšana   Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana   Zāliena pļaušana, trimerēšana   Bīstamo koku zāģēšana   Veco lapu savākšana un izvešana   Sniega savākšana un izvešanaBērnu rotaļu laukumu ierīkošanaParku inventārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24953
Meklēšanas rezultātos parādīts : 700143
Skatīt arī katalogā : Kokaudzētavas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri