Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kurzemes reģionālā šķīrējtiesa

Avotu iela 11, Liepāja, Latvija
(+371) 63429167
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTiesību aizsardzība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7609
Meklēšanas rezultātos parādīts : 24079
Skatīt arī katalogā : Tiesību aizsardzība


Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Visi banneri