Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Provinciāls

Stūrmaņu iela 1, Liepāja, Latvija
(+371) 63424305
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApavi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5895
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36379
Skatīt arī katalogā : Apavi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Visi banneri