Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas pilsētu savienība, sabiedriska organizācija

Brīvības iela 48, Ogre, Ogres novads, Latvija
(+371) 26456745
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5402
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33192
Skatīt arī katalogā : Sabiedriskas organizācijas, Fondi


SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri