Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Valsts robežsardze, Rīgas pārvalde, Robežkontroles punkts Jūras pasažieru osta

Eksporta iela 3a, Rīga, Latvija
(+371) 67322506
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresValsts aizsardzība, armija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6780
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30569
Skatīt arī katalogā : Valsts aizsardzība, armija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Visi banneri