Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

BALTIJAS TIRDZNIECĪBAS ŠĶĪRĒJTIESA

Brīvības iela 85 5.st., Rīga, Latvija
(+371) 67278929
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTiesību aizsardzība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6164
Meklēšanas rezultātos parādīts : 24255
Skatīt arī katalogā : Tiesību aizsardzība


Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Visi banneri