Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ģimene, labdarības fonds

Merķeļa iela 7220, Rīga, Latvija
(+371) 67227085
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12876
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31078
Skatīt arī katalogā : Sabiedriskas organizācijas, Fondi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri