Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Nacionālā enerģētikas konfederācija

Aizkraukles iela 21-262, Rīga, Latvija
(+371) 67558611
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18352
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31171
Skatīt arī katalogā : Sabiedriskas organizācijas, Fondi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Visi banneri