Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Legions 21, sabiedriska organizācija

Emīlijas Benjamiņas iela 58, Rīga, Latvija
(+371) 29679132
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Visi banneri