Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kursīši, mednieku klubs

Brīvības gatve 234, Rīga, Latvija
(+371) 67513691
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6876
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32400
Skatīt arī katalogā : Sabiedriskas organizācijas, Fondi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Visi banneri