Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Papīrs K, SIA

Jaunciema gatve 161, Rīga, Latvija, LV-1023
(+371) 29695763
(+371) 67550594
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPapīrs un tā izstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7992
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53298
Skatīt arī katalogā : Papīrs un tā izstrādājumi


Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri