Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Akvedukti, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67606390
(+371) 67606392
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

AKVEDUKTS

Uzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.

AS AKVEDUKTS dibināta Latvijā 1994. gadā. Nedaudz vēlāk, paplašinot darbību, 1997. gadā Igaunijā darbību sāka kompānija AKVEDUKT OU, bet 1998. gadā - NAURISA-AKVEDUKTS UAB Lietuvā.

Uzņēmuma veiksmīgas darbības un attīstības pamatā ir labi pārdomāta un laikus realizēta biznesa stratēģija. Ik gadu augošais apgrozījums, kas 2021. gadā sasniedza vairāk nekā 25,9 miljonus eiro, kalpo kā pārliecinošs apliecinājums veiksmīgi uzsāktajiem un realizētajiem projektiem.

Daudzu darbības gadu laikā par mūsu Kompānijas pastāvīgajiem klientiem kļuvušas novadu, pilsētu un pagastu pašvaldības, kā arī tirdzniecības, ražošanas un būvniecības organizācijas visā Latvijas teritorijā. Nozīmīgu preču apgrozījuma daļu nodrošina arī vienreizēji projektu pasūtījumi no celtniecības uzņēmumiem un/vai pašvaldībām. Mūsu veiksmīgās un ilglaicīgās sadarbības pamats ir individuāla pieeja katram klientam.

Pamatvērtības sadarbībā ar mūsu klientiem - kvalitāte, uzticamība un drošība. Sekojot jaunākajiem tehniskajiem sasniegumiem un pieprasījumam savā specializētajā nozarē, AKVEDUKTS, kā vairumtirdzniecības uzņēmums, pārstāv pazīstamu un kvalitatīvu ražotāju produkciju no visas pasaules. Pateicoties tam, esam kļuvuši par atpazīstamu kompāniju ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas reģionā.

Stingri ievērojot ES normatīvus un prasības un pievēršot īpašu uzmanību jaunākajiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem, kompānija AKVEDUKTS ir izvirzījusi mērķi kļūt par vadošo specializēto apkures un ūdensapgādes iekārtu, kā arī dārza preču vairumtirgotāju Baltijas valstīs.

Lai nodrošinātu iespēju dinamiski paplašināt savu darbību nākotnē un optimizētu loģistikas izmaksas, kopš 2005. gada pavasara, kompānija AKVEDUKTS savu darbību organizē sev piederošā teritorijā Ķekavas novadā.

Šobrīd biroja un noliktavu telpu platība ir 6100 m2, bet teritorija ārpus telpām, kas paredzēta produkcijas uzglabāšanai - 4000 m2.

Kompetenti, uzticami, lojāli un motivēti darbinieki ir mūsu uzņēmuma pamatvērtība. Dibinot uzņēmumu, tajā darbu uzsāka 3 darbinieki. Tagad kompānijā strādājošo skaits pārsniedz 90 cilvēkus. AKVEDUKTS kolektīvā vēl joprojām strādā pirmie 7 darbā pieņemtie darbinieki, kas veido uzņēmuma kodolu.

Pieredzējusi, izglītota un uzticama vadības komanda, kompetenti un lojāli uz klientu apkalpošanu orientēti darbinieki, plašs klientu tīkls, kvalitatīvs pasaules ražotāju piedāvātais preču klāsts un ik gadu pieaugošie pārdošanas apjomi ļauj kompānijai AKVEDUKTS šodien būt vienam no vadošajiem tirdzniecības uzņēmumiem savā nozarē Baltijas teritorijā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti    Ūdens apgādes sūkņi       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18209
Meklēšanas rezultātos parādīts : 122259


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Visi banneri