Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Stats Serviss, filiāle

Stats Serviss, filiāle

Pērnavas iela 27/29 (t/c Būvniecības ABC) , Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67291801
67 291 820
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInstrumenti un darbarīki

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10835
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84494
Skatīt arī katalogā : Instrumenti un darbarīki


Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Visi banneri