Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dženni 97

Aviācijas iela 373, Rīga, Latvija
(+371) 67842437
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurināmais

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5647
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33003
Skatīt arī katalogā : Kurināmais


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri