Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

TI Baltic

Mūkusalas iela 72b, Rīga, Latvija
(+371) 67805915
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektroenerģijas ražošana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6338
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42851
Skatīt arī katalogā : Elektroenerģijas ražošana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Visi banneri