Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Falkors Building Industry, SIA

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu iela 140, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67149032
(+371) 67542123
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts
SIA FALKORS I.A.U. dibināts 1995.gadā un veiksmīgi darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku. 2005.gadā uzņēmuma speciālisti tika uzaicināti pieredzes apmaiņā Eiropas valstīs un apguva apmācību kusu Eiropas augtkāpēju un industriālā alpīnisma asociācijā IRATA. Pēc praktiskā treniņkursa beigšanas uzņēmuma speciālisti saņēmuši Eiropas Savienības standartiem atbilstošu augstkāpēju kvalifikācijas sertifikātu, kas ļauj šajā jomā uzņēmumam ieņemt līdera pozīcijas Latvijā. Ņemot vērā uzņēmuma pieredzi un šauro specializāciju tieši augstumdarbu jomā piedāvājam kvalificētu speciālistu pakalpojumus būniecībā, montāžas darbu veikšanā, inspicēšanā. Uzņēmumam attīstoties un pilnveidojoties SIA FALKORS I.A.U. darbojas: * sabiedrisko, industriālo un komercbūvju sektorā, * dzīvojamo māju un privātmāju sektoros, * veicot celtniecības, montāžas un remonta darbus, * piedāvājot modernas tehnoloģijas un individuālus risinājumus, * piedāvājot augstkāpēju praktisku apmācību un sertifikāciju.
Zīmoli
isotexisoplaatpetzllanexBEALmascoattermosnaige
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība    Apdares paneļi, plāksnes    Ēku ārējās apdares paneļi    Kokšķiedras plāksnes ISOTEX    Kokskaidu plātnes Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Linu šķiedru vate ISOLINA    Šķidrā keramiskā siltumizolācija MASCOAT Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Apkures un kanalizācijas sistēmu projektēšana un izbūve    Rūpnieciskais, industriālais alpīnisms Skatīt vairāk   Darbi augstumā    Ventilācijas sistēmu uzstādīšana un montāža    Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ēku renovācija Skatīt vairākInventārs darbam augstumā Skatīt vairākAugstkāpēju apmācība, sertifikācija Skatīt vairākSniega un ledus tīrīšana Koku un krūmu zāģēšana Namu fasāžu mazgāšana, tīrīšana, uzkopšana Skatīt vairākAizsargslēģi, žalūzijas (Aizsargžalūzijas, režģi) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63877
Meklēšanas rezultātos parādīts : 728404


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri