Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kronbergs, Kārkliņš un partneri, arhitektūras birojs

Grēdu iela 3-9, Rīga, Latvija
(+371) 26407680
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5667
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20639
Skatīt arī katalogā : Arhitektūra, projektēšana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri