Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Pērses iela 2, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67039400
(+371) 67039499
(+371) 67039401
Juridiskais nosaukums : Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Reģistrācijas numurs : 90001739473
Juridiskā adrese : Pērses iela 2, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) mērķis ir palīdzēt augt uzņēmumiem, sākot no labas un perspektīvas idejas līdz pat pasaules līmeņa atpazīstamībai eksporta tirgos. LIAA piedāvā atbalstu uzņēmējiem, kas meklē noieta tirgus ārvalstīs un aicina izmantot aģentūras piedāvātos pakalpojumus – dibināt jaunus kontaktus tirdzniecības misijās, nacionālajos stendos, kontaktbiržās, individuālajās vizītēs un apmeklēt eksporta seminārus. Investīciju piesaistes jomā LIAA veicina uzņēmējdarbības attīstībai labvēlīgu normatīvo aktu izstrādi, kā arī iestājas par stabilu nodokļu politiku, kvalificēta darbaspēka, infrastruktūras un atbalsta instrumentu pieejamību.

Par pakalpojumiem, iespējām attīstīt uzņēmējdarbību un saņemt atbalstu konsultējam attālināti vai pēc iepriekšēja pieraksta klātienē Klientu apkalpošanas nodaļā (Pērses ielā 2). Vispusīgu informāciju par uzņēmējdarbību Eiropas Savienībā var iegūt ar Eiropas Biznesa attīstības tīkla palīdzību, kas darbojas LIAA struktūrā. Reģionos LIAA sniedz pakalpojumus 12 biznesa inkubatoros un 5 atbalsta vienībās, nodrošinot iespēju uzņēmējiem iesaistīties 6 mēnešu pirmsinkubācijas vai inkubācijas programmā, kuras maksimālais ilgums ir līdz 4 gadiem. Savukārt Rīgā darbojas Radošo industriju biznesa inkubators. Biznesa inkubatoru programma orientēta uz tiem biznesa uzsācējiem, kuriem ir mērķis strauji augt un eksportēt savas preces vai pakalpojumus.

Par savu uzdevumu uzskatām arī rūpes par Latvijas tūrisma piedāvājuma pievilcību ārvalstīs. Lai to popularizētu un nestu valsts vārdu pasaulē, parādot sasniegumus inovācijās, tehnoloģijās, literatūrā, mākslā, zinātnē un citur, esam radījuši zīmolu "Magnetic Latvia". LIAA galvenais uzdevums tūrisma jomā ir popularizēt Latviju ārvalstīs kā lielisku galamērķi, kā arī stimulēt vietējā tūrisma attīstību.

LIAA aktualitātēm latviešu valodā iespējams sekot līdz sociālajos tīklos https://www.facebook.com/LIAAL... un https://twitter.com/LIAALatvija, bet angļu valodā https://www.linkedin.com/compa... un https://www.instagram.com/magn...

Sadarbību ar ārvalstu uzņēmumiem palīdz veidot LIAA ārējo ekonomisko pārstāvniecību tīkls, kas vienlaikus mūsu uzņēmumiem kalpo kā tilts uz citu valstu tirgiem – Amerikas Savienotajām Valstīm, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Lielbritāniju, Zviedriju, Dāniju, Dienvidkoreju, Franciju, Japānu, Krieviju, Baltkrieviju, Ķīnu, Nīderlandi, Norvēģiju, Somiju, Ukrainu, Vāciju un Austriju. Savukārt Briselē ir izveidota LIAA Inovāciju un tehnoloģiju pārstāvniecība.

Kopš dibināšanas 1993. gadā esam apvienojuši prātus un idejas, lai veicinātu Latvijas izaugsmi, pielāgojot  valsts atbalsta instrumentus uzņēmēju patiesajām vajadzībām un šādi palīdzot Latvijas precēm un pakalpojumiem atrast ceļu eksporta tirgos. Strādājot pie ārvalstu investīciju projektu īstenošanas, stimulējam straujāku valsts attīstību, lai palīdzētu tapt un augt jauniem uzņēmumiem. Ne mazāk nozīmīgs LIAA darbības virziens ir sekmēt inovatīvu produktu attīstību, atbalstot jaunuzņēmumus un zinātnes komercializācijas projektus. Esam centušies iet kopsolī ar globālajām tendencēm, izvērtējot savas darbības efektivitāti un salīdzinot to ar pasaules labāko praksi, lai mūsu darbā iedzīvinātu arvien jaunas metodes. Tas nav palicis bez novērtējuma – LIAA ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus, iegūstot Pasaules klases aģentūras (World Class Agency) statusu. Mūsu vīzija ir kļūt par labāko uzņēmēju servisa institūciju Ziemeļeiropā, piedāvājot ātrus un radošus pasaules līmeņa atbalsta risinājumus.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresEkonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi Valsts pārvalde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6695
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36620


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri