Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

32 collas

Matīsa iela 32, Rīga, Latvija
(+371) 67506666
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSakaru tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27731
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26707
Skatīt arī katalogā : Sakaru tehnika

Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Visi banneri