Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tavio

Augusta Deglava iela 69b, Rīga, Latvija
(+371) 67589877
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSaimniecības preces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5471
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19611
Skatīt arī katalogā : Saimniecības preces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Visi banneri