Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Nadežda Pluss, veikals

Latgales iela 73, Rīga, Latvija
(+371) 67145548
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSaimniecības preces

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Visi banneri