Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

TEC 2000

Kalnciema iela 87, Rīga, Latvija
(+371) 67450025
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDatortehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7350
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18004
Skatīt arī katalogā : Datortehnika


Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Visi banneri