Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ZS

Vīlandes iela 3, Rīga, Latvija
(+371) 67321848
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApsardzes dienesti, apsardze

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6170
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27059
Skatīt arī katalogā : Apsardzes dienesti, apsardze


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri